eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vonaton kerestek szexpartnert a pedofilok

Hétéves kislányokat is szexuálisan molesztáltak azok a brit pedofilok, akik vonaton elhelyezett hirdetésekben keresték áldozataikat. Az egész országot behálózó csoport tagjainak a napokban kezdődött meg a bírósági tárgyalása.

Négy pedofilt kapott el a brit rendőrség, miután lenyomozta vonatokon elhelyezett hirdetéseiket. A férfiak egy mobilszámot adtak meg a következő szöveggel: "8-13 éves lányokat keresünk szex céljából. Csak lányok érdekelnek."

A rendőrség a telefonszám nyomán kezdtek nyomozni, 12 éves kislányként küldve sms üzenetet. A nyomok egy 42 éves férfihez vezettek, akit nem sokkal ezt követően letartóztattak.

A hét elején kezdődött bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a férfi mobiltelefonján képeket találtak 9 és 12 év közötti kislányok megerőszakolásáról.

Az ügyben letartóztatott négy férfi közül a legidősebb 67 éves.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×