eur:
393.82
usd:
368.57
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A herceg, aki kutyákat eszik

Az európai királyi családok híresek állatszeretetükről, és arról, hogy rajonganak a kutyákért. Így van ezzel Henrik dán herceg is, aki szintén imádja az ebeket. Főleg a húsukat szereti, vékonyra vágva, enyhén átsütve, tányéron.

A kutya húsa olyan mint a nyúlé - mondta a dán herceg egy interjúban, aki emellett még a kiskecskékhez és a borjúhoz hasonlította négylábú barátaink húsát.

A 72 éves herceg ízlése két okból is különös. Margit királynő hitveseként egy olyan országot képvisel, amely már többször hallatta hangját az állatkínzások ellen. Emellett pedig a Dán Tacskó Klub elnöki tisztét is betölti.

A herceget ritkán látják saját kutyusa nélkül, egy alkalommal pedig azt nyilatkozta: tacskóként szeretne újjászületni Dániában.

Néha pedig azt tanácsolta a szülőknek: gyermeküket úgy neveljék, mint egy kutyát. Egyszer még egy verset is írt kedvencének, aki az Evita nevet kapta.

A dánok még emlékeznek arra az esetre, amikor a '90-es években eltűnt egy állat a királyi család kutyái közül. Az emberek most gyanakodni kezdtek: lehet, hogy az állat a konyhában végezte?

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×