Inforádió

Meghallgatom Élő adás

George Clooney Julia Roberts lábainál

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Divat lett a környezetvédelem az Egyesült Államokban - legalábbis ezt jelzi, hogy a legnagyobb magazinok, így a Vanity Fair és az Elle is egyre nagyobb teret szentelnek a témának. Előbbinek e havi címlapján a zöld levelekkel borított Julia Roberts szerepel, lábainál George Clooneyval, az ifjabb Robert Kennedyvel és Al Gore volt alelnökkel.

"Ideje realistának lenni" - fogalmaz az egymillió példányban megjelenő Vanity Fair címlapja, amely szerint a globális felmelegedés lett napjaink legnagyobb problémája.

"A zöld az egyetlen lehetséges jövő" - fogalmaz a divatmagazin, amelynek legfrissebb számában George Bush amerikai elnöknek írt nyílt levelet közöl. A levél aláírói között olyan hírességek szerepelnek, mint Julia Roberts, ifjabb Robert Kennedy, George Clooney, Bette Midler.

A Vanity Fair egyik vetélytársa, az Elle sem szeretett volna lemaradni, ezért ő is megjelentette természetbarát változatát, melyet Cameron Diaz, a szupermodell Carolyn Murphy és - minő véletlen - ifjabb Robert Kennedy nevével kíván eladni.

A Vanity Fair esetében azonban nem sikerült maradéktalanul megfelelni a környezetbarát elvárásoknak. Legalábbis furcsa lehet, hogy a környezetbarát kiadást nem újrahasznosítható papírra nyomták, amelyhez így egyes számítások szerint 2247 tonna fát kellett felhasználni.