eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A 125 ezer milliárd fontos telefonszámla

Legközelebb, ha szívinfarktus közeli állapotba kerül telefonszámlája láttán, gondoljon Yahaya Wahibra. A malajziai férfi ugyanis legutóbb 125 ezer milliárd angol fontról, vagyis (ha jól számoltunk) 48 billiárd forintnyi hívásról kapott telefonszámát. Ráadásul egy olyan telefonvonalra, amelyet már kikapcsoltatott.

Yahaya Wahib szóhoz sem jutott, amikor meglátta a számlát, és utána az apróbetűs megjegyzést, miszerint ha nem fizet 10 napon belül, bíróság elé viszik az ügyet.

Fizetni, persze, nem tud a férfi, annál is inkább, mivel Malajziának a teljes nemzeti jövedelme nem éri el a kiszámlázott összeget, de nem is akar.

"Tulajdonképpen alig várom, hogy bíróság elé vigyék az ügyet" - jegyezte meg Yahaya Wahib.

A gigantikus számla édesapja telefonvonalára érkezett, aki még januárban elhunyt. Fia így ki is kapcsoltatta a telefont, és meg is fizette a még fennálló 13 fontnyi tartozást.

A Telekom Malaysia az azóta indított hívásokra számlázta ki a 125 ezer milliárd fontnyi összeget.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×