Mi idegesíti a legjobban a nőket a férfiakban?

Infostart
2006. április 5. 11:04
Vajon melyek azok a dolgok, amelyek a leginkább zavarják a nőket a férfiak viselkedésében? Ez egyike az örök kérdéseknek és nyilván mindenki rendelkezik saját tapasztalattal és véleménnyel - legyen bár nő, vagy férfi. Egy brit felmérés szerint a nők számára a legidegesítőbb, hogy a férfiak sokszor nem hallgatják meg őket. Íme a teljes tízes lista!

A brit nők leggyakrabban amiatt panaszkodnak, hogy a férfiak nem hallgatják meg a panaszaikat - állítja egy 1700 fő megkérdezésével készített felmérés. A hölgyeket ugyanakkor majdnem ugyanennyire idegesíti a férfiak ódzkodása a házimunkától, valamint az, hogy túl sok sportot néznek a tévében.

A közvéleménykutató megkérdezett férfiakat is, akiknek közel a fele úgy vélekedett, hogy több minőségi időt szeretne eltölteni a haverjaival, távol az asszonytól.

A megkérdezett férfiak kétharmada szerint semmi öröm nincs abban, ha úgy kell meccset nézni, hogy közben a párjuk is mellettük van, míg több mint egynegyedük egész egyszerűen úgy érzi, hogy barátnője/felesége elnyomja.

A brit férfiak egyharmada támogatna egy olyan mozgalmat, amely a férfiak társadalmi státuszát emelné.

A felmérést a Ginsters pitegyártó cég megrendelésére készítették.