eur:
393.58
usd:
368.73
bux:
65681.18
2024. április 23. kedd Béla

A kórházban esküdtek meg

Házasságkötő termet varázsoltak a kórteremből a miskolci Semmelweis Kórház dolgozói, amikor megtudták, hogy az egyik betegüknek hétvégén lenne az esküvője, de nem tud azon részt venni.

Az esküvőt a pár nem akarta elhalasztani. A nővérkék pedig nemcsak a csokrot, a fodrászt és a vendéglátást szervezték meg, de azt is elintézték, hogy a menyasszony ne hálóingben álljon az anyakönyvvezető elé.

Az apróbb kényelmetlenség ellenére minden gördülékenyen ment a szertartáson. Az esküvőn a menyasszony három gyermeke is részt vett.

A pár mindkét tagjának ez volt a harmadik, kétségtelenül legemlékezetesebb esküvője.

A nyolchetes várandós kismama hétfőn lett rosszul, és azonnal kórházba utalták. Most már jól van, de az esküvő után szigorú fekvést írtak elő az orvosok számára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A kamatdöntés sem zökkentette ki a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×