eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Évek óta halott a szicíliai maffia feje?

Olaszország legkeresettebb bűnözője, Bernardo Provenzano maffiafőnök évekkel ezelőtt meghalt - állítja volt ügyvédje. A 70-es éveiben járó "keresztapa", a szicíliai szervezett bűnözés feje negyven éve menekül a rendőrök elől.

"Úgy gondolom, hogy halott lehet, méghozzá évek óta" - mondta Salvatore Traina, aki 1985 óta volt a maffiafőnök ügyvédje a La Republicca római napilapnak.

"Mindenhol keresték már, hosszú évek óta intenzív kutatás folyik utána, és nem találják sehol. Ez jelent valamit" - fogalmazott Salvatore Traina, akit az elmúlt években egy, a bíróság által kijelölt ügyvéd váltott fel. Azt nem tudni mikor érintkezett utoljára egykori védencével.

Az olasz nyomozóhatóságok és politikusok kétkedve fogadták az ügyvéd kijelentését. Maurizio De Lucia palermói ügyész szerint az elmélet sántít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×