Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája

Infostart / MTI
2024. július 26. 12:06
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 27-én az idén is megrendezik a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott.

A fürdőszövetség az MTI-hez eljuttatott közleményében ismerteti: másfél évtized alatt hagyománnyá vált, hogy a strandok színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés kedvelőit, várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

A családokra számítva már napközben lesznek gyermekprogramok, így például arcfestés és csillámtetoválás, bohóc, animációs játék, légvár és óriásbuborék-varázs, cukorkaágyú, csúszdaverseny.

A nagyobbakat buli várja: strand-, pool-, koktél-, lufi- és habparti, zene és tánc minden formában, például dj show, retró diszkó, zumba, brazil és latin tánc, salsa a vízben. Igazi attrakciónak ígérkeznek az éjszakai szaunaszeánszok, a strandmozi, a tűzzsonglőr és a különleges zenés lézershow.

A Strandok éjszakája akcióban részt vevő fürdők az aznapi nyitvatartást maguk alakítják ki. A strandok többsége ezen a napon éjfélig nyitva lesz, de akad olyan hely is, ahol hajnali 1-ig vagy akár 2-ig lehet majd bulizni. Több helyszínen kedvezményt is nyújtanak a fürdők az éjszakai strandolásra érkezőknek.

A programhoz csatlakozott fürdők teljes listája és a programok a Magyar Fürdőszövetség oldalán megtalálhatók.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Szombaton lesz a Strandok éjszakája
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást