Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Kevesen tudják, de egy balatoni település fizetős strandjai ingyen is látogathatók

Infostart
2024. július 13. 07:00
Balatonalmádi önkormányzati strandjai kora reggel és a zárás után is látogathatók, ráadásul ilyenkor belépőt se kell váltani.

Kora reggel 45 percen át, valamint a zárást követően 3 órán át ingyenesen látogathatók az almádi strandok - írja a termaonline.hu. A lehetőség azonban csak a város saját strandjaira vonatkozik, azok közül viszont mind a négyre.

Mint írják, nem verik nagy dobra, de a Wesselényi Strand, a Budatava Strand, valamint a káptalanfüredi kis- és nagystrand a szezonban 8:30-kor nyit, azonban minden nap 7:00 és 7:45 között ingyenes belépést biztosítanak. Vagyis ekkor van lehetőség egy frissítő reggeli úszásra.

7:45 után viszont el kell hagyni a strand területét, ugyanis a dolgozóknak még fel kell készülniük a nyitásra.

Késődélutén, kora este is van egy hasonló lehetőség, ugyanis az említett strandok egyaránt 19:00-kor zárnak, de ez csak a fizetős időszak végét jelenti, a kapukat csak 22:00-kor zárják be éjszakára. Így 3 órán keresztül még ingyenes a belépés.

Hozzáteszik, arról is érdemes tudni, hogy mind a négy strand 16:00 és 19:00 között kedvezményes belépőkkel várja a fürdőzni vágyókat.