Nyitókép: Brejeq/Getty Images

Rejtélyes haláleset egy újpesti panelház tetején

Infostart
2024. május 27. 18:24
Mindössze 21 éves volt a fiatalember.

Egy fiatal férfi április 29-én este öngyilkosságot követett el Újpesten – írja a Magyar Nemzet. Még április 29-én a kora esti órákban egy huszonegy éves férfi végzett magával az egyik panelház tetején.

A helyszínre a rendőrség, a mentőszolgálat és a tűzoltóság is kivonult, de már nem tudtak segíteni a férfin. Az egyik lakó elmondása alapján a 21 éves fiatal fiú felment a ház tetejére, azt tervezte, hogy majd leugrik a tízemeletes tetejéről. Amikor felért, és lenézett a mélybe, elvetette a végzetes ötletet. Bár leugrani nem akart, az öngyilkosságról nem mondott le: felakasztotta magát.

A férfi ismerősei értetlenül állnak az eset előtt - írja a portál, az ugrástól való visszakozás sokakban kérdőjeleket hagyott, a férfi ugyanis ipari alpinista volt, sosem riadt vissza a magasságtól.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette az információkat: ​a rendelkezésre álló adatok szerint 2024. április 29-én este egy IV. kerületi társasház tetején egy férfit holtan találtak. A rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, amelynek során idegenkezűségre, illetve bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.