Nyitókép: miguelangelortega/Getty Images

Kilométeres torlódások az M1-esen

Infostart
2024. május 12. 13:17
Az autópályán több helyen is torlódás van.

Mint az Útinform írja, az M1-es autópályán, az országhatár felé, Budaörs térségében két személyautó összeütközött. A 15-ös kilométernél a rendőrség a forgalmat letereli a pályáról.

Kicsit távolabb, a 17-es kilométernél, Törökbálint és Biatorbágy között portáltábla-javítás miatt csak két sáv járható. A torlódás több kilométeres, ami már az M0-s autóútra is visszanyúlik. Aki teheti, Budaörs és Biatorbágy között az 1-es főúton kerülhet.

Szintén az M1-esen fix terelés kiépítése miatt torlódik a forgalom Nagyszentjános térségében. A 99-es és a 109-es kilométer között, Hegyeshalom felé az aktuális munkaterület mellett csak a leállósávon haladhatnak az arra közlekedők. A torlódás pár kilométeres. Budapest felé sávelhúzással két sáv járható, de lassulásra kell számítani.

Frissítés, 14.20: a fenti események megszűntek, azonban új forgalmi akadályok vannak.

  • a 71-es és a 82-es kilométer között kiépített terelésnél az erős forgalom miatt több km-es torlódás alakult ki.
  • a 125-ös kilométernél, Győr elkerülő szakaszán korábban egy műszaki hibás jármű vesztegelt a belső sávban. A sávzárás megszűnt, de a torlódás még jelentős.
  • Mosonmagyaróvárnál, új, fix terelést építenek. A 160-as kilométernél csak a külső sáv járható. A torlódás hossza már csökkenőben van, de még mindig meghaladja a 3 kilométert.

Frissítés, 15.20: a fenti események megszűntek, zavartalan a közlekedés az autópályán.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!