Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Busz és villamos karambolozott a Kálvin téren – képek

Infostart
2024. március 31. 15:09
A sínekre hajtott és ott összeütközött egy villamossal egy utasokat nem szállító turistabusz Budapest V. kerületében, a Kálvin téren.

Baleset történt vasárnap délután a budapesti Kálvin téren, ahol a 49-es villamos egy turistabusszal ütközött; a sérült gépjárművek miatt minden irányban korlátozásra és a fennakadásra kell készülni – tájékoztatott korábban a Budapesti Közlekedési Központ.

A 47-es és a 49-es villamos a Deák Ferenc tér M és a Szent Gellért tér–Műegyetem M között nem közlekedik. A 9-es autóbusz, a 72-es trolibusz, illetve az M3-as és az M4-es metró igénybevételét ajánják.

Budapest, 2024. március 31. Sérült turistabusz és villamos a budapesti Kálvin téren, ahol a 49-es villamos összeütközött a busszal 2024. március 31-én. A balesetnek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint egy könnyű sérültje van. MTI/Mihádák Zoltán

A balesetnek egy egy könnyű sérült van.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre érkeztek a mentők is – írta korábban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az oldalán.