Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Halálos belesetek futószalagon, megjöttek az első képek

Infostart / MTI
2023. december 21. 15:00
Halálos baleset történt az 51-es főúton.

A 146-os kilométernél három jármű ütközött össze; az egyik autó sofőrje, egy középkorú nő a helyszínen életét vesztette, négy ember megsérült.

A katasztrófavédelem szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Dusnok, 2023. december 21. Ütközésben összetört járművek az 51-es főúton Dusnok és Sükösd között 2023. december 21-én. A 146-os kilométernél három jármű ütközött össze; az egyik autó sofőrje, egy középkorú nő a helyszínen életét vesztette, négy ember megsérült. MTI/Donka Ferenc

A helyszínelés idejére az utat lezárták.

Reggel is volt egy halálos baleset

Árokba hajtott egy autó az 5-ös főúton Kistelek és Pusztaszer között. Egy autó lesodródott az útról, és egy fának ütközött. A balesetben a jármű utasa meghalt, vezetője megsérült.

Kistelek, 2023. december 21. Az útról lesodródott és fának ütközött, összeroncsolódott személyautó az 5-ös főúton Kistelek és Pusztaszer között 2023. december 21-én. A balesetben a jármű utasa meghalt, vezetője megsérült. MTI/Donka Ferenc

Másik baleset

Délután frontálisan ütközött két személyautó Albertirsa közelében, a 94008-as jelzésű út 1-es kilométerénél. A balesethez riasztott monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint felitatják az úttestre kifolyt olajat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hat autó ütközött a sztrádán

Baleset történt 11 óra 10 perc körül az M1-es autópálya bal pályatestének 29-es kilométerszelvényénél, Herceghalom térségében.

A balesettel érintett járművek a belső sávot elfoglalják, a forgalom a külső sávban és a leállósávban halad. Nem sokkal 2 után már rendben haladhatott a forgalom az autópályán.