Nyitókép: Facebook/Márki-Zay Péter

Van, akikkel az ellenzéknek nincs dolga a jövőben - mondta Márki-Zay Péter

Infostart
2023. november 15. 15:01
Márki-Zay Péter leszólta Ungár Pétert, Karácsony Gergelyről is beszélt, Gyurcsány Ferencet sem felejtette el, majd árulókat emlegetett.

Márki-Zay Péter az ATV-ben arról beszélt: semmilyen információja nincs arról, hogy támogatnák-e Karácsony Gergely kampányát külföldről, de sok sikert kíván neki és az ellenzéknek az önkormányzati választáson Budapesten.

A volt kormányfőjelölt szerint „míg Orbán Viktort és a Fideszt Soros, illetve az Európai Néppárt támogatta annak idején, bennünket csak a külföldön élő magyarok támogattak, még a titkosszolgálat sem tudta bebizonyítani az ellenkezőjét”.

Úgy látja, hogy az ellenzék egy jó részének Rogán Antal és csapata mondja meg, hogy miről beszélhet és miről nem, „vannak olyan árulók, akik teljesen a Fidesz hatása alatt vannak, például Ungár Péter”, ezekkel az ellenzéknek nincs dolga a jövőben.

Az ellenzéknek akkor volt a legtöbb esélye Orbánnal szemben, ha nem a DK elnöke vagy felesége indult a választáson,

ebben értett egyet az ellenzéki szavazók kétharmada – jelentette ki Márki-Zay Péter a műsorban, majd hozzátette: "helyben meg kellene állapodniuk az ellenzéki pártoknak, ha ez nem megy, akkor előválasztáson kellene kiválasztaniuk az esélyes jelöltet. Azok az ellenzékiek, akik például Miskolcon ezt kockáztatják és az egyik sikeres ellenzéki várost a Fidesz kezére játszanák, azok igenis árulók" – jelentette ki.