Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Egy sávon már lehet közlekedni az M0-on, de még mindig hatalmas a dugó

Infostart
2023. november 14. 11:47
A műszaki mentés még órákig eltarthat a rendőrségi közlés szerint.

Három kamion ütközött 2023. november 14-én délelőtt az M0 autóút Szeged felé vezető oldalán. Az egyik járműszerelvényből nátrium hidroxid ömlött a pályatestre, a mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart - közölte a rendőrség, amely

megállította a forgalmat.

A baleset a 10-es kilométernél történt. A nézelődők miatt az autóút másik oldalának forgalma is lassul - írta az Útinform.

A katasztrófavédelem azt írta, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ahova a fővárosi tűzoltók vonultak ki. A beszámolójukban két kamion és két teherautó ütközése szerepel.

A Budapestkörnyéke úgy tudja, egy nő sérült meg.

Frissítés: 14 órakor, csakúgy, mint két órája, a torlódás már az M1-es autópályáig tart, 8 kilométeres, annak ellenére, hogy időközben a 10-es kilométernél egy sávon megindult a forgalom.

A torlódás hossza 13.15-kor (Google Térkép)

Friss terelési hírek: A műszaki mentés hosszú ideig elhúzódhat, a torlódás meghaladta a 8 km-t, a torlódás már az M1-es autópályáig visszanyúlik. A rendőrség a forgalmat a 7-es főútra tereli, aki teheti és az M7-es autópályán a Balaton felől érkezik, annak érdemes az M6-os autópályára áttérni, akár már Székesfehérvárnál is a 62-es főút igénybevételével, de legkésőbb Érdnél mindenképpen térjenek le.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!