Nyitókép: bpiautosok.hu

Kis híján tragédia történt, mégis elhajtott az ámokfutó – videó

Infostart
2023. október 31. 05:08
Egy türelmetlen sofőr mások életét kockáztatva, nagy sebességgel előzte meg az álló kocsisort Dunakeszin.

Nemrég Dunakeszin araszolt a dugóban egy hosszú, lassan előrejutó autósor, amit a forgalommal szembe haladva megelőzött egy Opel Astra, a frontális ütközést elkerülve szerencsére szemből megálltak neki. Az esetről videófelvétel is készült, melyet a BpiAutósok.hu tett közé.

A károsult autós fedélzeti kamera segítségével rögzítette a történteket. Visszaemlékezve azt írta, hogy az Opel Astrának nem maradt elég hely, a türelmetlen sofőr nekiment. Összetört a lökhárító, valamint az autó bal elejét és a fényszórót is kár érte. A vétkes elhajtott a helyszínről. Személyi sérülés nem történt.

Később visszatért és közölte: nem szeretné, hogy rendőrt hívjanak. A károsult autó sofőrje erre azt mondta neki, már kihívta őket. Ekkor a szabálytalanul közlekedő sofőr ismét távozott, meg sem várta a baleseti bejelentő kitöltését.

A károsult később a rendőrségen megtudta, nem sokkal korábban több bejelentés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy Dunakeszin egy Opel Astra nagy sebességgel, életveszélyesen előzte meg az álló kocsisort.