Nyitókép: police.hu

Gyönyörű motorok ütköztek egy autóval Parádsasvárnál - fotó

Infostart
2023. július 28. 16:36
A baleset pénteken kora délután történt, egy ember megsérült.

Összeütközött egy személyautó és két motor a 24-es főút 24-es kilométerénél, a Parádsasvár utáni első kanyarban. Az autóban ketten utaztak, míg a motorokkal két-két ember közlekedett. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A hatóságok a balesettel érintett útszakaszt lezárták a mentés és a helyszínelés idejére – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a heol.hu-nak megerősítette a katasztrófavédelem által nyilvánosságra hozott információkat, és elmondta, hogy

a balesetben egy ember könnyebb sérülést szenvedett.

A Voláninform Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a helyszínelés idejéig, mintegy 45 percig várakozásra kényszerültek a járataik.

A police.hu tájékoztatása szerint csütörtökön ellenőrzést tartott a rendőrség a baleset helyszínének közelében, a 24-es főút mátrai szakaszán. Ez az útrész az éles, veszélyes kanyarok miatt nagyon kedvelt a motorosok körében. A rendőrök ezúttal az engedély nélkül átalakított járművek, a gyorshajtók és az ittas járművezetők kiszűrésére figyelték.Végül két járművön találtak engedély nélküli átalakítást, illetve három gyorshajtóval szemben intézkedtek.