Nyitókép: Fotó: Niedermüller Péter Facebook-oldala

"Mindig öröm" - Alpolgármestert igazolt a Demokratikus Koalíció

Infostart
2022. november 16. 14:15
A párbeszédes Szücs Balázs ezentúl a Demokratikus Koalíció frakciójának lesz a tagja. Az erzsébetvárosi alpolgármester átülését a helyi DK-s polgármester máris üdvözölte.

Mindig öröm, ha új taggal bővül a közösségünk, különösen akkor, ha egy ismerős dönt úgy, hogy már nemcsak szövetségben, hanem a céljaink hatékonyabb és biztosabb elérése érdekében közös pártban és közös frakcióban akarja tovább folytatni a megkezdett munkát - írja Niedermüller Péter a Facebookon.

Erzsébetváros DK-s polgármestere ezért "nagy örömmel fogadta" Szücs Balázs alpolgármester bejelentését, miszerint a mai naptól a Demokratikus Koalíció frakciójának tagjaként fog tovább dolgozni Erzsébetvárosért.

Tegnap a Momentum jelentette be, hogy Stummer János, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép az ő pártjukba. Erről az elsők között számoltunk be.

Stummer János még májusban közölte, hogy elhagyja a Jobbikot. Mindezt azután lépte meg, hogy a pártelnökválasztáson alulmaradt Jakab Péterrel szemben.