eur:
380.67
usd:
349.5
bux:
57878.43
2023. december 1. péntek Elza
Nyitókép: Pixabay.com

Történelmi lépés részese vasárnap a Rex Kutyaotthon

A Rex Kutyaotthon Alapítvány jótékonysági adománygyűjtésével startol el itthon december 12-én az élő értékesítés technológiája, egy magyar startupnak köszönhetően.

Világszerte nagy divattá válik az úgynevezett live stream, vagyis az élő közvetítés mintájára megszervezett vásárlás, a live stream shopping. "Mi most adakozási lehetőséget kínálunk - ez Magyarországon tudomásom szerint az első ilyen próbálkozás, és nagy izgalommal állunk mi is előtte" - mondta az InfoRádióban Király Péter, a Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója.

December 12-én, vasárnap 14 órától az alapítvány kéthektáros területén lévő oktató szobában számos négylábú fog majd bemutatkozni a kamera előtt, illetőleg a szervezet is bemutatja tevékenységét és programjait. Az online közvetítést nézők pedig adakozni tudnak, különböző lehetőségek kínálkoznak majd erre.

Az örökbefogadásra váró kutyákat lehet támogatni például állatorvosi kezeléssel, állateledelt lehet nekik vásárolni vagy a kozmetikai ellátásukhoz, adott esetben a rehabilitációjukhoz lehet hozzájárulni anyagilag - mondta a szakember.

A további lehetőségekről szóló teljes interjút alább meghallgathatják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

A Ferencváros 0-1-ről fordított a Csukaricski ellen az Európa Konferencia-ligában, Zachariassen egyenlített, majd Pesics a 98. percben óriási gólt rúgott. A Fradinak az utolsó fordulóban elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.01. péntek, 18:00
Turi Attila
a Magyar Művészeti Akadémia elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×