eur:
393.09
usd:
367.1
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: pixabay

Új időszámítás a műszaki vizsgákon

Jelentősen csökkenhet az időpontokkal történő esetleges visszaélések, trükközések.

A műszaki vizsgáztatásra várók érdekében történt változás lényege, hogy a foglalás véglegesítése után megszűnik az adatok módosításának, az alvázszám átírásának, illetve a törlésének utólagos lehetősége. A változásoknak köszönhetően a műszaki vizsgaállomásokon a foglalt időpontokban

kizárólag a foglaláskor rögzített alvázszámú járművel jelenhetnek meg az ügyfelek.

Budapest Főváros Kormányhivatala a most bevezetett változásoktól azt várja, hogy jelentősen

csökkenni fognak az időpontokkal történő esetleges visszaélések, trükközések és ezáltal felgyorsul az ügyintézés, ami érezhetően pozitív hatással lesz az ügyfél-elégedettségre.

Az új rendszer lehetőséget ad arra, hogy rövidebb időn belül lehessen időpontot foglalni – olvasható a BFKH sajtóközleményében.

Ezen felül a Vas Gereben utcai vizsgálóállomáson megnövekedett kapacitással ismételten beindul a két műszakos vizsgáztatás. A délutános időpontfoglalás szintén az ügyfélkapuval történő belépéssel elérhető Műszaki vizsgák időpontfoglaló felületen keresztül lehetséges.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×