eur:
393.09
usd:
367.16
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
A Duna budafoki szakaszán kiemelt két világháborús bomba egyike a hatástalanítás után a honvédség AM-31-es tűzszerész hadihajójának fedélzetén a XXII. kerületi partszakasznál 2019. március 23-án.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Megsemmisítették tűzszerészek a Bükön talált világháborús légibombát

Robbantással megsemmisítették a tűzszerészek azt a második világháború idejéből származó 250 kilogrammos légibombát, amit a Vas megyei Bükön találtak egy közművesítés alatt álló területen.

Gajdos Milán, a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta: a robbanószerkezetet egy közeli zárt, robbantásra alkalmas területre vitték, ahol biztonságosan megsemmisítették.

A tűzszerészeti munkálatok idejére a rendőrség szakaszosan lezárta a környékbeli utakat és a vonatközlekedés is szünetelt, az utasokat Bük és Lövő között vonatpótló autóbuszok szállították.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×