eur:
394.61
usd:
369.74
bux:
65742.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A balatoni évadnyitó vitorlásverseny Balatonfürednél 2019. május 10-én.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Fordulat Balatonfüreden, nyitnak a szállodák, itt a lista

A legtöbb balatonfüredi hotel a pünkösdi hétvégére tervezi a nyitást. Az elmúlt hetekben a legtöbb helyen a felújításoké volt a főszerep - számolt be a Füred Tv alapján a hirbalaton.hu.

  • Az Anna Grand Hotel Pünkösdre nyit meg és speciális fertőtlenítést alkalmaznak majd az egész épületben folyamatosan.
  • A Hotel Silverine Lake Resort május 28-tól várja majd a vendégeket, megújult környezetben.
  • Az Aura Hotel május 29-én nyitná meg kapuit, addig próbaüzemeket tartanak. Június hónapra itt még mindig sok a lemondás főként a külföldi vendégek részéről, de júliusra már latható az emelkedés.
  • A Margaréta Hotelben még mindig a foglalások lemondása van túlsúlyban. Itt egyébként ötven szobát újítottak meg és úgy tervezik, május 29-én megnyitnak.
  • A Hotel Füred május 15-től, a Flamingó pedig a hónap végétől várják majd a vendégeket. Az Annabellát és a Hotel Marinát is szeretnék megnyitni a pünkösdi hétvégére, a pontos dátumról a héten születik majd döntés.

Az összeállításból kiderül, hogy a Hunguest Hotels is megkezdi szállodái megnyitását. Terveik szerint a tapolcai Hotel Pelion június közepétől várja majd a vendégfoglalásokat, ugyanakkor az újranyitások végleges időpontjai a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében véglegesítik.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×