eur:
393
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Koronavírusos beteget kezelnek Balassagyarmaton

Erről Salgótarján ellenzéki polgármestere, Fekete Zsolt hétfőn este adott hírt a Facebook-oldalán.

"Városunk első igazolt koronavírus fertőzöttjét a balassagyarmati kórházba szállították és egyelőre ott kezelik. Folyik a közvetlen kontaktok felkutatása, hogy az esetleges továbbfertőzés megelőzhető legyen" - írta Fekete Zsolt, majd jobbulást kívánt a betegnek.

Megkérte a lakosságot, hogy az eddigiekhez hasonlóan, aki teheti, maradjon otthon, a legszükségesebbeket a legrövidebb és leggyorsabb úton intézzék el, tartsák a legalább másfél méteres távolságot egymás között az üzletekben, nyílt tereken.

"Aki eddig már szerzett magának, az kérem hordja a szájmaszkot, hiszen ha esetleg fertőzött, vírushordozó, ám nincsenek tünetei, ezzel védheti környezetét! És ahogyan már mindenki gondolom betéve tudja: kézmosás, kézmosás, kézmosás!".

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×