eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A forgalom elől lezárt fővárosi Bem rakpart a Batthyány térnél 2018. június 10-én. Az útlezárásra a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat június végén megrendezésre kerülő futama miatt került sor. A háttérben az Országház épülete.
Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Jelentős forgalomkorlátozások Budapesten

Az október 23-ig megemlékezések és programok között a főváros több pontján is forgalmi változásokra kell készülniük a közlekedőknek.

Kedden

  • 16.20 órától 19 óráig időszakos és szakaszos lezárásra kell készülni a Műegyetem rakpart–Szent Gellért rakpart–Várkert rakpart–Ybl Miklós tér–Lánchíd utca–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Csalogány utca–Fő utca–Bem József tér útvonalon vonulásos rendezvény miatt.
  • 16.20-tól 17 óráig a 41-es villamos a Villányi út–Alkotás utca–Margit körút útvonalon terelve jár, a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Lukács Gyógyfürdő közötti megállóit nem érinti. A 47-es és a 49-es villamos nem közlekedik a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között. Az 56-os villamossal a Széll Kálmán tér és Móricz Zsigmond körtér között módosított útvonalon, az Alkotás utcán és a Villányi úton át utazhatnak. A 7-es és a 133E autóbusz terelve, a Szabadság hídon át közlekedik.
  • 16.20-tól 17.20-ig a 19-es villamos nem közlekedik a Szent Gellért tér-Műegyetem és a Batthyány tér között.
  • 17.20-tól 19 óráig a 19-es és a 41-es villamos a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között terelve, a Krisztina körúton át közlekedik.
  • 16.50-től 17.20-ig a 16-os autóbusz rövidített útvonalon közlekedik a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között, a 105-ös autóbusz pedig az Erzsébet hídon át terelve jár.
  • 17 órától 18 óráig a 11-es és a 111-es autóbusz módosított útvonalon, a Nagybányai út, illetve Óbuda, Bogdáni út és a Széll Kálmán tér között közlekedik. A 39-es autóbusszal rövidített útvonalon, a Goldmark Károly utca és a Fazekas utca között utazhatnak.
  • 17 órától 20 óráig 109-es autóbusz rövidített útvonalon, Óbuda, Bogdáni út és Margit híd, budai hídfő között jár.

Szerdán

  • a 2-es villamos nem közlekedik a Jászai Mari tér és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között.
  • A 70-es és a 78-as trolibusz módosított útvonalon közlekedik, a Kossuth Lajos tér megállót nem érinti.
  • A 15-ös és a 115-ös autóbusszal módosított útvonalon utazhatnak, több megálló kimarad.
  • A Vértanúk tere közelében korlátozásra kell számítani.
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×