eur:
394.5
usd:
370.45
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: pixabay

Brutális oka van az M3-ason történt hármas karambolnak, többen megsérültek

Vadat gázoltak az M3-ason, három autó rohant egymásba, Budapest felé 10 kilométer hosszan torlódnak a járművek. Balesetek miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópályán Inárcs, illetve az M0-ás autóúton Nagytétény térségében is.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M3-ason történt balesetnél 10 kilométeres torlódás alakult ki, sávzárás van érvényben. Kerülni a pályával párhuzamos 3-as főúton lehet, aki teheti, Hatvannál az 55-ös kilométernél térhet le a pályáról, majd visszatérni, Bagnál a 39-es kilométernél lehet. Az erős forgalom miatt a 3-as főút ezen szakaszán is nagy a torlódás.

Az M5-ös autópályán történt baleset miatt 4 kilométeren torlódik a forgalom, a főváros felé vezető oldalon a 34-es kilométernél a belső sávot elkerítették a forgalom elől. Kerülni az 5-ös főút felé lehet, Újhartyánnál a 44-es kilométernél letérve a pályáról. Visszatérni a pályára Ócsánál lehet.

Az Útinform közlése szerint egy órával növekszik a menetidő az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé. Nagytétény térségében egy személyautó ütközött a védőkorlátnak, ezért nehézkes a felhajtás az M6-os autópályáról, valamint a 6-os főútról is az M0-ásra, az M5-ös felé - írták.

A rendőrség hétfő reggel azt közölte honlapján, hogy az M3-as autópályán történt balesetnek több sérültje van. Az Infostart értesülése szerint egy hatalmas szarvas rohant át az úton, azt kapta el az egyik autó. Az Facebookra egy zárt csoportba feltett képen látható az úttesten fekvő vad.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×