Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert

Infostart
2019. szeptember 30. 09:11
Az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltjét a szintén induló kritikus arra kéri, "ne okozzon újabb ötéves fővárosi uralmat az illiberális kurzusnak".

A főpolgármester-választástól való visszalépésre szólította fel egyik riválisa Karácsony Gergelyt, az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltjét.

Puzsér Róbert hétfő reggel a Facebookon tette közzé óhaját, írván, "két hét van hátra a választásig. Tarlós István városvezetése maga a koncepciótlan, de üzembiztos sodródás, Karácsony Gergely egyik hazugságából a másikba esik, így a rá vonatkozó kritika sportértéke egyre csekélyebb", ezért pedig:

"Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy a budapestiek érdekében ne akadályozza tovább Tarlós István leváltását! Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy ne okozzon újabb ötéves fővárosi uralmat az illiberális kurzusnak! Saját politikai megsemmisülésének árát ne Budapest fizesse meg!

Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza!"

Puzsér Róbert tudja, hogy Karácsony "még soha életében nem tett semmi ilyesmit", de fontos politikusi erény szerinte felismerni, ha ennek eljön az ideje.