Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Fordulat: mégsem a féltékenység állhat a nyíregyházi vérengzés hátterében

Infostart
2019. augusztus 30. 10:43
Többször is megfordulhatott a nyíregyházi gyilkosság feltételezett elkövetője az áldozat panziójában. Közben az is kiderült, a rendőrség vizsgálhatja a gyanúsított feleségének a szerepét is.

Mint arról az Infostart is beszámolt, H. Miklós augusztus 26-án 15 óra 30 perc körül két emberrel végzett Nyíregyházán. A feltételezett elkövető engedéllyel tartott vadászpuskájával először egy helyi panzió tulajdonosának fiát, majd az annak segítségére siető apját is agyonlőtte.

A Blikk az elhunyt apa testévérétől most úgy értesült, hogy a rendőrség a panzió kamerafelvételeinek másolatát vizsgálja. A lap információi szerint a felvételek tanúsága szerint ugyanis

H. Miklós korábban is megfordult már a panzióban.

Az egyik neve elhallgatását kérő utcabéli szerint kisebb dulakodás, hangos szóváltás is volt már az elhunyt és az elkövető között korábban.

A családot ismerő egyik barát szerint

nem féltékenység, hanem zsarolás állhatott a tragédia hátterében.

A Bors azt írja, H. Miklós felesége, Mariann nemcsak félrelépett, de szexvideókat is készített N. Jánossal, az ismerősök szerint a nő és férje ezekért a felvételekért várt volna anyagi ellenjuttatást. Ezért többször is a panziós nyakára jártak az elmúlt hónapban.

Hírek szerint a rendőrség vizsgálja a nő szerepét is az ügyben, akit egyelőre csak tanúként hallgatnak meg.

H. Miklós előzetes letartóztatásban van, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.