eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Összetorlódott járművek araszolnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőhely közelében, ahol a rendőrség és társszervei teljes kitereléses közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak.
Nyitókép: MTI Fotó: Varga György

Nagyon nagy a baj az M7-esen kifelé

Nyolc autó ütközött össze.

Nyolc autó ütközött az M7-es autópályán a Balaton felé szombat reggel, a baleset miatt torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta: az anyagi káros baleset az autópálya 45-ös kilométerszelvényében történt. A műszaki mentés idejére a forgalom csak a leállósávban halad, ezért rövid időn belül hat kilométeres torlódás alakult ki a Balaton felé - tette hozzá.

M3

Torlódás alakult ki az M3-as autópályán Budapest felé is, mert a Pest megyei Bag közelében több gépkocsi karambolozott - közölte az Útinform szombat reggel a honlapján.

Egy busz és négy személyautó ütközött össze, a helyszínelés miatt csak egy forgalmi sáv járható.

44

Teljes szélességében lezárták a 44-es főútat is Kecskemétnél karambol miatt, a balesetben öten sérültek meg - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a police.hu oldalon.

Három gépjármű ütközött össze a főút 4-es kilométerénél, a helyszínelés ideje alatt a Mártírok útja és a Mészöly Gyula út felé lehet kerülni - írta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×