eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay.com

Veránka tovább várat magára

A nyitást július elejére tervezték, az üdülőhely azonban egyelőre nem fogad vendégeket.

"Nyitás és további részletek, információk hamarosan" – ezekkel a szavakkal biztatta a közösségi médiában az érdeklődőket pár napja a Sziget Hotel Veránka. A bajai önkormányzat kezelésébe került üdülőhely nyitása továbbra is csúszásban van, írja a Bács-Kiskun megyei hírportál.

Tavasszal a polgármester még arról adott hírt, hogy nem a gazdaságos működtetést helyezik előtérbe, hanem a turisztikai kínálat bővítését. Akkor még azt remélték, már ebben a szezonban megnyithat. A város gazdasági társasága májusban vette birtokba a területet, a képviselő-testület pedig arról döntött, hogy tízmillió forinttal segíti az üzlet beindítását.

A komplexum nyitását július 10. környékére datálták.

A szezon java azonban már eltelt, és az üdülő megnyitására még mindig várni kell.

Az üzemeltető tervei szerint a hagyományos művész- és alkotótáborok mellett konferenciák és csapatépítő tréningek helyszíneként is használható a Veránka, távolabbi céljaik közt a vadászturizmus beindítása is szerepel.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×