eur:
395.37
usd:
366.45
bux:
65564.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. 2014-ben beszerzett 52 darab Volvo autóbuszának egyike a bemutató sajtótájékoztatón a kecskeméti buszpályaudvaron 2015. február 20-án.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor - illusztráció

Foglyul ejtett húsz utast egy buszsofőr Kecskeméten

Húsz másik utast zárt be az egyik helyi busz sofőrje a buszba Kecskeméten, és hiába kopogtattak, nem is nyitotta ki az ajtót.

A baon.hu cikke szerint az egyik olvasó panaszkodott arra, hogy a kecskeméti Széchenyi téri buszpályaudvaron a 3/A járatra vártak, meg is érkezett a busz, felszálltak az utasok, ám ekkor a sofőr átírta a jelzést 3-asra, majd leszállt a buszról, bezárta az utasokat, és elment dohányozni.

A később beérkezett egy újabb busz, az utasok integettek a sofőrnek, kopogtak az ablakon, mivel szerettek volna átszállni az azonnal induló másik buszra, de a buszvezető nem nyitotta ki az ajtókat. Végül a másik busz vezetője engedte ki a foglyul ejtett utasokat, és kérte, hogy szálljanak át az ő járművére.

A járatot üzemeltető DAKK Zrt. az ügyben soron kívüli vizsgálatot indított, és a történtek miatt érintett utasaik szíves elnézését kérték. A cég hangsúlyozta, munkatársaikkal szemben alapvető elvárás az utasorientált, készséges, szabályok szerinti munkavégzés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×