eur:
393.84
usd:
369.42
bux:
65767.35
2024. április 23. kedd Béla
Jordan Peterson sztárpszichológus (j) előadást tart a Brain Bar Jövőfesztivál keretében Budapesten a Szent István-bazilika előtt 2019. május 30-án. Mellette Kohán Mátyás házigazda.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Böszörményi-Nagy Gergely: a növekedésnél fontosabb a családiasság

A fejlődés és terjeszkedés mellett is megtartaná a Brain Bar személyességét Böszörményi-Nagy Gergely alapító, aki erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.

Minden esemény és minden hely, ami növekszik, meg kell, hogy küzdjön azzal, hogy a személyességét meg tudja tartani - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója, a Design Terminal vezetője.

"Azt látjuk, hogy a Brain Bar iránt növekszik a kíváncsiság és az érdeklődés, a közönség bővül évről évre, és szeretnénk megfelelni a növekvő elvárásnak, szeretnénk, ha minél többen részesülnének belőle, ezért elkezdtünk új helyszíneket bevonni, például a pesti bazilika előtti Szent István teret, de szeretnénk a Fővám tér környékén is terjeszkedni, ahol a fő helyszínünk van, a Corvinus-egyetem előtt.

Szívesen elképzelnék valamikor a jövőben egy vízi színpadot is,

hisz szemben van a Dunán a Műegyetem, őket is be lehet vonni" - ecsetelte Böszörményi-Nagy Gergely.

A fejlődésnél azonban fontosabb, hogy a személyesség megmaradjon - hangsúlyozta.

"Azt látjuk, hogy a nagy innovációs fesztiválok a világban, amik bár nem olyanok, mint a Brain Bar, mert például nincsenek interaktív formátumaik, és főként csak technológiáról beszélnek, mi meg sok-sok emberi dologról is, de

amik valamilyen módon mégis hasonlítanak a Brain Barra, általában elvesztették a személyességüket, hideg, nagy események lettek, a családiasságuk, az intimitásuk megszűnt."

Ha választani kellene az esemény méretbeni növekedése és bensőségessége, családiassága között, hezitálás nélkül az utóbbiakat választaná a kiötlő. Cél ugyanakkor a megőrzésen kívül mégis a növekedés.

"Amikor azt mondom, hogy nem vagyok elégedett, azt nem úgy értem, hogy a most magunk mögött hagyott eseménnyel elégedetlen lennék, de az ember sosem lehet elégedett, mert akkor a saját produktuma fejlesztését, fejlődését korlátozná, fojtaná vissza. Már az esemény másnapján fejest ugrottunk a következő szervezésébe, összeírtam egy csomó ötletet. Ettől szép ez a feladat."

Ez tehát kreatív munka, ami a kihívásról szól, mindig a következő feladatról - tette hozzá Böszörményi-Nagy Gergely.

A teljes beszélgetést alább megtekinthetik, meghallgathatják!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×