Enyhül a káosz az M0-son, kész a körforgalom

Infostart / InfoRádió - Dzsubák Tamás
2018. október 25. 15:28
Péntektől használható az új körforgalmú csomópont Csepel és Szigetszentmiklós között.

Péntektől teljes egészében használhatják az autósok a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épült új körforgalmat - tájékoztatta az InfoRádiót a Magyar Közút kommunikációs vezetője. Pécsi Norbert elmondta, a két település közötti út egy nagyobb szakasza is megújult, ennek volt része a körforgalom megépítése az M0-s csomópontjában, valamint egy új fel-, illetve lehajtó.

Ezzel Szigetszentmiklós és Csepel irányából ismét közvetlenül felhajthatnak a közlekedők az M0-s autóút mindkét irányába, vagyis nemcsak a halásztelki, hanem a csepeli csomópontot is teljes értékűen használhatják az autósok. Az új körforgalomnak köszönhetően a csomópont használata biztonságosabbá válik, és a hely áteresztő képessége is érdemben javul majd.

A teljes projekt a kiegészítő elemekkel (burkolati jelek, KRESZ- és útbaigazító táblák, szalagkorlátok, a padka, rézsű és egyéb felületek rendezése, a vízelvezető rendszerek véglegesítése, növénytelepítés, közvilágítás) november végén fejeződik be, és 682 millió forintba került.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Új körforgalom Csepel és Szigetszentmiklós között
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást