Botka László kihívóját keresi a Fidesz

Infostart
2018. augusztus 9. 10:11
Folyik a Fidesz Szeged 2030 konzultációjához és a város jövőbemutató fejlesztési tervének összeállításához szükséges szakemberek verbuválása.

A szocialista Botka László fideszes kihívójáról fél éven belül dönthetnek, jelenleg több polgármesterjelölt neve is fut a nagyobbik kormánypárt helyi szervezeténél, illetve folyik a felkészülés a Szeged 2030 konzultáció­ra - írta a Magyar Idők. B. Nagy László, a Fidesz szegedi szervezetének elnöke szerint legkorábban jövő év elején, a konzultáció lezárultával fogják megnevezni a jelenlegi polgármester, a szocialista Botka László kihívóját.

Kubatov Gábor július 21-én a Délmagyar.hu-n jelentette be, hogy a Fidesz Szeged 2030 néven konzultációt indít, amelyben megkérdezik az ott lakók véleményét arról, hogy milyen városban szeretnének élni. A Fidesz pártigazgatója akkor úgy fogalmazott, hogy ha véglegesítették a széles körű társadalmi egyeztetéssel kialakított városfejlesztési tervet, akkor keresik meg azt az embert, aki ezt a leghatékonyabban, leggyorsabban és legjobban végre tudja hajtani.