Hatalmas torlódás az M0-ás autóúton

Infostart
2018. március 8. 17:31
Nem baleset, burkolatjavítás.

Az M0-ás autóúton az M1-es autópálya irányába a 21-es km közelében javítják a burkolatot. A legbelső sávon araszol a forgalom, 3 km-es a torlódás.

Az M1-es autópályán mindkét irányban burkolatjavítási munkákat végeznek. Hegyeshalom felé Bicske és Tatabánya között több szakaszon van lezárva a külső sáv, Budapest felé pedig a 17-es km-nél, Biatorbágy térségében végeznek hasonló munkálatokat. A munkaterületeknél időnként néhány száz méteresre torlódik a forgalom.

Az 5-ös főúton a 160-as km-nél Szeged és Szatymaz között egy személyautó az árokba hajtott. A fél útpályát lezárták a helyszínelés idejére.

Az M1-es autópályán újabb lokális burkolathibák alakultak ki a hirtelen enyhe és továbbra is csapadékos idő miatt. Bicskétől Tatabányáig mindkét oldalon, a 39-es és az 50-es km között több, rövid szakaszon is lezárták a külső sávot az útburkolat helyreállításáig. Mindkét irányban megnövekedett menetidővel számoljanak! Az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében vezessenek óvatosan a munkaterületeknél!