eur:
393.73
usd:
368.36
bux:
66059.17
2024. április 24. szerda György
Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Rekordkísérlet és koncertek gyerekekkel

Emeljünk magasba minél több gyereket! - ezzel a felhívással hívnak mindenkit egy világrekord felállítására vasárnap, a Családok Éve programsorozat keretében. A rekordhoz kapcsolódóan országszerte ingyenes rendezvényekkel várják az érdeklődőket - közölte a szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője, Skrabski Fruzsina.

2018 a Családok Éve, és ennek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Vasárnap több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre emeljük föl gyermekeinket. A cél, hogy az akcióval felhívják a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára, arra, hogy mekkora öröm a gyermek – mondta Skrabski Fruzsina, a mozgalom vezetője.

Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

A fővárosban Kaláka és Ringató koncertet tartanak a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvényhez csatlakozott Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged és Tapolca is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×