eur:
392.53
usd:
365.83
bux:
66755.33
2024. április 25. csütörtök Márk
Újabb fordulat a ferihegyi csomagrakodók ügyében

Újabb fordulat a ferihegyi csomagrakodók ügyében

A rendőrségi ellenőrzés megkezdődésével a rakodómunkások tömegesen mentek betegszabadságra a Magyar Nemzetnek nyilatkozó reptéri források szerint.

Újabb epizóddal folytatódik a repülőtéri csomagkifosztások ügye: a Magyar Nemzet értesülései szerint napról napra egyre több csomagrakodó munkás jelent beteget azóta, hogy a Repülőtéri Rendőr Főigazgatóság minden járat ki- és berakodását ellenőrzi (és véletlenszerű motozásokat is bevezettek). Repülőtéri forrásaink szerint a csúcsidőszakokban, vagyis hajnalban, dél körül, délután és este komoly nehézséget okoz több földi kiszolgáló társaságnak, hogy biztosítsa a szükséges létszámot.

Korábban a fosztogatások miatt kellett várniuk hosszasan az utasoknak, most pedig azért, mert megnőtt a lebukás kockázata, így inkább be sem jönnek dolgozni a munkások - fejtette ki lapunknak egyik név nélkül nyilatkozó forrás.

Előzmények:

Babos Tímea teniszezőt is meglopták a reptéri tolvajok: szétvágták a táskáját és elloptak tőle néhány dolgot. Ezek, a tettesekkel együtt, másnapra meglettek.

Később újabb reptéri tolvajokra csapott le a rendőrség.

A tolvajok működésének egy szokatlan jelével találkozott egy férfi, akinek a csomagjába egy nagy köteg pénz került.

Arról is volt szó, hogy a poggyászlopások részben a rakodók alulfizetettségére vezethetők vissza.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×