eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Itt az előrejelzés: hó és eső, hideg és meleg is lesz vasárnap estig

Itt az előrejelzés: hó és eső, hideg és meleg is lesz vasárnap estig

A következő napokban ismét többfelé várható csapadék, eső, kisebb havazás. A havas, ködös területeken néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, míg másutt 7-8 Celsius-fokig is melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken reggeltől több helyen valószínű csapadék; északkeleten inkább hó, délen inkább eső, az ország többi területén eső, illetve hó is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és 0 fok között alakul, de a gyengébben felhős, havas tájakon mínusz 5 foknál hidegebb is lehet. Napközben plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szombaton reggelre több helyen képződhet köd, ami néhol tartósan megmaradhat. Napközben is csak rövid időre süthet ki a nap. Helyenként hószállingózás, szitálás, estétől a Dunántúlon már havazás, havas eső is kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0 fok között valószínű, de a hosszabb ideig derült, havas tájakon mínusz 5 fok alá is lehűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 2-7 fok között, de a tartósan ködös helyeken csak 0 fok körül alakul.

Éjjel is több helyen lehet kisebb havazás. Vasárnap napközben már legfeljebb néhol fordulhat elő hózápor és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, de emellett megerősödhet a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2, napközben plusz 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×