Akadályozza a közlekedést az időjárás

Infostart
2018. február 14. 13:10
A szerda reggeli hóesés jelentősen akadályozta a forgalmat, a BKK több járatának közlekedését is megnehezítette. Döntően a budai városban végeznek érdemi sikosításmentesítési munkálatokat a havazás miatt – mondta a az InfoRádiónak Fővárosi Közterület-fenntartó társaság PR szakreferense, Horváth László.

A fővárosszerte vegyes halmazállapotú csapadék lassítja a közlekedést. A felüljárókon, a hidakon és a magasabb fekvésű utakon fokozott a csúszásveszély – figyelmeztetett a BKK.

Reggel a 128-as és 129-es autóbusz módosított útvonalon közlekedett. Pótlóbusz járt a H5-ös hév helyett a Szentlélek tér és Békásmegyer között áramellátási hiba miatt, az 1-es villamos helyett a Népliget és a Puskás Ferenc Stadion megállók között, a 3-as villamos helyett a Gubacsi út/Határ út és Nagykőrösi út/Határ út között, az 51-es villamos helyett a Nagysándor József utca és a Gubacsi út/Határ út között, valamint az 52-es villamos helyett a Határ út M és a Jókai Mór utca/Határ út között. Ezeket a járatokat délelőtt helyreállították.

A Libegő nem üzemel köd miatt.

Döntően a budai városrészben esik a hó, így érdemi síkosításmentesítési munkálatokra is ott van szükség – tájékoztatott Horváth László.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Nehezíti a közlekedést az időjárás
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást