eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lezárás a Lánchídon is, mutatjuk, merre ne akarjon közlekedni

Lezárás a Lánchídon is, mutatjuk, merre ne akarjon közlekedni

Rendezvény miatt korlátozzák a gépjármű-forgalmat Budapesten vasárnap a Várkert rakparton, illetve a Lánchídon, ahol gyalogosok sem közlekedhetnek. Lehet, hogy lezárják az Erzsébet hidat is.

A V4 farsangi rendezvény miatt lezárták hétfő hajnali 4:30-ig az I., Öntőház utcát, a Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint lezárták éjfélig a Lánchidat is (amit a gyalogosok sem használhatnak), valamint egész nap az Apród utcát, a Fátyol utcát, a Fogas utcát, a Várkert rakpartot és a Döbrentei utcát is.

Vasárnap 17 órától éjfélig lezárják az Alagút utca–Alagút–Clark Ádám tér útvonalat, a Bem rakpartot és a Fő utcát a Lánchíd és a Halász utca között, a Budai alsó rakpartot a Rákóczi hídtól a Margit hídig, a Pesti alsó rakpartot a Szabadság hídtól a Margit hídig, az Erzsébet híd–Kossuth Lajos utca útvonalat, a Széchenyi István teret, valamint aSzéchényi rakpartot a Kossuth Lajos tér és a Széchenyi István tér között.

Vasárnap estig a 19-es villamos a Batthyány tér és a Rudas fürdő között nem jár, a 41-es villamos pedig terelve a Krisztina körúton közlekedik.

17.45-től 18.30-ig a 2-es villamos a Boráros tér és a Kossuth Lajos tér között nem közlekedik.

17 óráig a 16-os autóbusz csak a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között jár, üzemzárásig a 105-ös autóbusz pedig az Erzsébet hídon át terelve közlekedik.

17 órától a 16-os autóbusz nem jár, helyette a sűrűbben közlekedő 16A autóbusszal lehet utazni. A 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon a Kiskörúton át közlekedik a Boráros tér felé.

A BKK korábbi tájékoztatása szerint a nézőszámtól függően az Erzsébet hídon a tűzijáték idejére a forgalmat korlátozhatják, vagy le is zárhatják, ebben az esetben az Erzsébet hídon közlekedő autóbuszok a Szabadság híd érintésével közlekednek.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×