eur:
393.75
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Itt a riasztás, rengeteg a baleset

Itt a riasztás, rengeteg a baleset

Több járásra is elsőfokú riasztást adott ki az ónos eső miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Dunántúlon rengeteg a baleset.

Szerda hajnaltól kora délutánig a Nyugat-Dunántúlon intenzív havazás valószínű, mely során akár 10-15 cm nedves, ún. tapadó hóréteg képződhet. A Dunántúl többi részén és a középső országrészben is eshet - többnyire csak rövidebb ideig - hó, de ebből jelentős réteg nem tud majd kialakulni.

A Dunántúl középső és keleti harmadán, valamint a középső országrészben szerda reggel a hó mellett rövid ideig ónos eső is hullhat, de napközben egyre inkább az eső lesz jellemző. Somogy, Veszprém, Fejér, Pest, Heves és Komárom-Esztergom megye több járására is elsőfokú riasztást adtak ki.

A csúszós utakon egymást érik a balesetek. Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 216-os km-nél egy kamion keresztbe fordult és mindkét sávot elfoglalja. Ezért a 211-es Nagykanizsa-Centrum csomópontnál a forgalmat kiterelik a pályáról - közölte az Útinform.

A 74-es főúton Bak közelében a 31-es km-nél két kamion elakadt. A műszaki mentés miatt a fél útpályát lezárták.

Szintén a 74-es főúton Zalaegerszeg térségében az 53-as km-nél két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze, félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó szerda reggel Zala megyében, a 76-os főút Zalaegerszeget elkerülő szakaszán, Zalaegerszeg és Bagod között. Szintén az árokban kötött ki egy személyautó Baranya megyében, a Zobákpuszta és Magyaregregy közötti úton. 

Összeütközött két gépkocsi szerda reggel Veszprém megyében, a 8-as főút Veszprém és Öskü közötti szakaszán.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×