eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Köd és viharos szél rondít bele az időjárásba

A Kárpát-medence térségében több hullámban időjárási frontok vonulnak, de nagy területen tartós felhősödést és kiadós csapadékot egyik sem okoz.

Éjszaka északnyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, hajnalban, reggel északon néhol zápor előfordulhat. Délnyugaton, délen pedig nagyobb területen képződik köd.

Kedden a változó felhőzet mellett több órára kisüt nap, napközben számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél az éjszaka második felétől megerősödik, időnként viharossá fokozódik, majd estére mérséklődik a légmozgás - közölte a meteorológiai szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4 fok között alakul, de a szelesebbé váló északi tájakon éjfél után már melegszik a levegő, ott reggelre 4, 9 fok várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 8, 13 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×