eur:
393.75
usd:
365.18
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Forgalomkorlátozásra figyelmeztetnek a budapesti demonstráció miatt

Forgalomkorlátozás lehet a 2-es villamos vonalán 2018. január 28-án délután, demonstráció miatt. Parkolási tilalom több helyen is érvényes.

2018. január 28-án (vasárnap) 15:00 és 16:30 között a Kossuth Lajos téren demonstrációt tart a Tanítanék mozgalom, amire a rendezvényen résztvevők 14:30 és 15:00 között gyülekeznek.

A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé, nagyobb létszám esetén a 2-es villamos rövidített útvonalon közlekedik a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megálló között - olvasható a BKK honlapján.

A 2-es villamos a Kossuth Lajos tér lezárása eseténegyik irányban sem érinti a Jászai Mari tér, az Országház, látogatóközpont és a Kossuth Lajos tér M megállót. Mivel a Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért alternatív eljutási lehetőségként a 15-ös és a 115-ös autóbusz használata javasolt.

A demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lépett életbe 2018. január 28-án az V. és a VI. kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2018. január 28-án 6:00 és 20:00 között tilos megállni:

  • a Vigadó téren az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán;
  • a Szalay utca páros oldalán a Honvéd utca és a Kossuth Lajos tér között;
  • az Akadémia utca mindkét oldalán a Vigyázó Ferenc utca és az Arany János utca között;
  • a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között;
  • a Széchenyi felső rakparton a Garibaldi utca és a Steindl Imre utca között;
  • az Alkotmány utca páros oldalán a Vajkay utca és a Kossuth Lajos tér között;
  • valamint a Lendvay utca páros oldalán a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között.
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×