eur:
393.1
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

AZ MSZP levél helyett közleményben üzent Soros Györgynek

Vádaskodásnak minősítette az MSZP Soros György csütörtöki, Davosban tett kijelentését, amely szerint Orbán Viktor megvásárolta a szocialisták vezetőit.

A szocialista párt közleményében azt írta: "a Fidesz szerint Soros zsebében vagyunk, Soros szerint a Fidesz vette meg az MSZP-t. Ha valaki, hát Soros György pontosan tudhatná, milyen nehéz védekezni egy alaptalan hazugság ellen."

A közleményben a párt hangsúlyozza, hogy eddig 47 képviselőjelöltet visszaléptetett és létrehozta a Változás Szövetségét a Fidesz bukásának érdekében.

"Az MSZP tehát komoly árat fizetett a kormányváltásért. Ezek után persze lehet még vádaskodni, de ez ugyanolyan mese, mint a nem létező Soros-terv. Mi mindig azt mondtuk, hogy Soros Györgynek nincs mindenben igaza. Mostani nyilatkozatában a Fideszt illetően igaza van, az MSZP-ről butaságokat mond. A Fidesz kampánya egyetlen emberről szól, Soros Györgyről, a mi programunk pedig minden magyar jövőjéről" - áll a közleményben.

Az MSZP egy nappal korábban még levelet akart küldeni Soros Györgynek, Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke a testület félbeszakadt ülése végén bejelentette, levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×