eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

Ez a győzelem az artista pályafutásom csúcsa – fogalmazott ifj. Richter József, aki feleségével és társulatával vasárnap megnyerte a 42. Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál fődíját.

Ifj. Richter József az InfoRádiónak elmondta, három különböző produkciót mutattak be a Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztiválon: egy magyar lovasakrobata számot, és feleségével az úgynevezett „világ legnagyobb egzotikus állat” számot, amiben 32 állattal álltak színpadra. 

„Négy napon keresztül volt a versenyprogram, nyolcszor léptünk fel összesen, és mind a nyolcszor a zsűri és a több mint háromezer fős közönség felállva ünnepelt minket, ami egy hatalmas érzés volt a számunkra” – árulta el. 

Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

A cirkuszfesztivált a magyar fellépőkkel nyitották meg: először a „pas de deux” produkcióval, ami balettozást jelentett két lóhátán, aztán a másik műsor zárószámában egy egyedülálló lovas akrobataszámot mutattak be. 

„A cirkusz szakmai vezetők úgy emlegetnek minket, hogy bekerültünk a cirkusztörténelembe

ezekkel a produkciókkal”  – utalt Ifj. Richter József a lovas számokra, illetve az egzotikus állatokkal bemutatott előadásra. Hozzátette, hogy a fődíj megnyerése után elsősorban a cirkuszigazgatóként tevékenykedik majd és egy nyolc hónapos turné alatt pedig még több látogatónak akarja népszerűsíteni a klasszikus cirkuszművészetet. 

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×