eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt

Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt - Liberálisok vezetői a mai napon megerősítették azon szándékukat, hogy közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon és közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet.

Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor egyetértenek abban, hogy csak széleskörű együttműködéssel van esély a Fidesz leváltására, ezért arra kérik a demokratikus ellenzéki pártokat, hogy csatlakozzanak az együttműködéshez - olvasható a Liberálisok közleményében.

A három párt vezetője olyan közös választási felhívás kidolgozására tett javaslatot, amelynek középpontjában a demokratikus, európai és szolidáris Magyarország helyreállítása és megerősítése áll. A magyar társadalom többsége elégedetlen az Orbán-kormány mindent központosító, korrupt politikájával, és a változás érdekében együttműködést várnak az ellenzéktől. 2018-ban együtt fogjuk felszámolni az illiberális államot!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×