eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kiderült, mi okozta a székesfehérvári robbanást

A polgármesteri hivatalnál történt robbanás után evakuálták az épületben dolgozókat.

Földalatti vezetékben keletkezett elektromos robbanás a székesfehérvári polgármesteri hivatalnál péntek délelőtt - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az elsődleges adatok szerint a székesfehérvári polgármesteri hivatal két épületét elválasztó utcában futó föld alatti vezetékben keletkezett elektromos robbanás és kisebb tűz péntek délelőtt, a légnyomás és a füst a csővezetéken keresztül jutott el a városháza pincéjébe.

A kiérkező tűzoltók a hivatal mindkét épületének alagsorát átvizsgálták és átszellőztették a füsttel telítődött helyiségeket. A robbanás okait tűzvizsgálati eljárásban keresik.

A robbanásban senki sem sérült meg, a hivatalban tartózkodó 280 ember még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta az épületet.

Az MTI helyszíni információi szerint a robbanás idején zajlott a városházán a helyi önkormányzat képviselő-testületi ülése, melyet félbeszakítottak és a szomszédos Hiemer-házban folytatnak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×