eur:
394.1
usd:
370.28
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Erre a hétfőre nagyon sokáig emlékezni fognak a Budapesten közlekedők

Erre a hétfőre nagyon sokáig emlékezni fognak a Budapesten közlekedők

A Belvárost és Budapest I. kerületét érintő útlezárások és forgalmi korlátozások nagyon megnehezítik a közlekedést. Hétfőn sokan késnek a munkából, vélhetően az iskolákból is. A dugó szerdáig tart.

Hatalmas dugók alakultak ki Budapesten a forgalmi korlátozások miatt.

A város egyes részein az amúgy sem rövid autózási idő 40-45 perccel hosszabbá vált.

Hétfőn kezdődött Budapesten Kína és 16 közép- és kelet-európai ország együttműködési keretének (16+1) soron következő csúcstalálkozója.

A BKK az oldalán azt közli, hogy nem jár a kisföldalatti sem.

A 2-es villamos csak a Vigadó téren nem áll meg, a 72-es trolibusz terelve közlekedik, a 74-es troli a Rózsák tere és a Csáktornya park között nem jár, a 75-ös troli terelve megy az Erzsébet királyné útjához, ezért a Vágány utca/Dózsa György út utáni megállókban nem áll meg, a 77-es trolibusz szintén terelve közlekedik, ezért az Egressy út / Stefánia út és a Szobránc köz megállókat hagyja ki, a 79-es troli pedig egyáltalán nem jár.

A 20E autóbusz a Puskás Ferenc stadionhoz közlekedik, nem érinti a Keleti pályaudvart, a Hősök terét és a Vágány utca / Róbert Károly körút megállót sem, a 30-as, a 30A, és a 230-as busz pedig a Lehel tér ideiglenes végállomásig jár csak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×