A Momentum megzavarta a KDNP sajtótájékoztatóját – videó

InfoRádió
2017. november 22. 07:55
Hollik István KDNP-s képviselő kedd délután sajtótájékoztatót tartott a Móricz Zsigmond körtéren, a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtő pultja közelében, amikor megjelent Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, és becsatlakozott az újságíróknak tartott előadásba.

Hollik István épp a Soros-gárda új akciójának nevezte a Momentum civiltörvény elleni népszavazásra történő aláírásgyűjtését, amikor a Momentum alelnöke magához ragadta a szót, és elmondta, felháborítónak tartja, hogy a KDNP-s képviselő „kiszáll a fűtött kocsijából”, majd sajtótájékoztatón gyalázza azokat a civileket, akik segítenek az elesetteken, akik jobbá teszik a magyar társadalmat. 

„Nemzeti konzultációt indítanak milliárdokból, miközben emberek fagynak meg az utcán, és számos helyen PET palackkal fűtenek az országban” – hangsúlyozta Soproni Tamás.

Majd szócsata kezdődött a két politikus között: a Momentum elnökségi tagja azt akarta megtudni, hogy a KDNP-s képviselő kiállna-e vele egy vitára a civilek ügyében, illetve meg tudja-e ígérni azt, hogy ha összegyűlik a 200 ezer aláírás, hagyni fogja-e a kormány, hogy népszavazást tartsanak. Hollik István pedig azt kérte az ellenzéki politikustól, hogy hadd fejezhesse be a sajtótájékoztatóját.