eur:
393.75
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Orbán Viktor: van egy közös szenvedélyünk

Délelőtt óta tart a Fidesz tisztújító kongresszusa a budapesti Hungexpón. Újraválasztották Orbán Viktort a párt elnökének.

A délelőtti és a kora délutáni felszólalások után hozták nyilvánosságra az elnökválasztás eredményeit, eszerint egyhangúlag, 1358 szavazattal folytathatja Orbán Viktor a párt élén.

"A nemzetgazdaság törzsével volt a legnehezebb"

Ezt megköszönte a miniszterelnök, aki azzal nyitotta beszédét, hogy szív nélkül nincs politika, szenvedély nélkül pedig nincsnek nagy tettek. "Szerencsére van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak Magyarország".

Három feladatot vázolt a Fidesz kongresszusa előtt. Először is meg kell tartani és meg kell védeni az eddigi eredményeket. A 2010-es cél után azt tűzték ki maguk elé 2014-ben, hogy a korábbi eredmények a makroszámok után az életben is megjelenjenek. Erről azt mondta, hogy felszámolták a bűnözési életformát és mindenkinek adtak esélyt az életre és a felemelkedésre. Szerinte a nemzetgazdaság törzsét adó emberekkel volt a legnehezebb, azokkal, akik sem jómódúak, sem szegények nem voltak. Beszélt a közmunkáról és a leépítési célról, a béremelésekről.

Szerinte a sikerük titka az, hogy nem pozíciókat osztanak, hanem feladatokat.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×