eur:
395.42
usd:
371.94
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Hatalmas torlódás az M0-áson - erre tud menekülni

Az M0-s autóút déli szakaszán a 29-es km-nél korábban összeütközött egy kamion és egy kisbusz. Az Útinform tájékoztatásából megtudni, hogy merre érdemes kerülni.

Már két sávon engedik a forgalmat, de az M1-es irányából érkezők több km-es torlódásra készüljenek, az M0-s autóút déli szakaszán, a 29-es km-nél történt baleset miatt.

Érdemes már korábban, akár a budafoki, vagy a csepeli kihajtónál letérni. Kerülőút lehet még az M51-es – M5-ös autópálya útvonal, de vigyázat, mert az M5-ös autópályáról nem lehet felhajtani az M0-s autóútra! Gyál felé lehet kerülni!

Az M1-es autópályán,

- Tatabánya térségében aszfaltoznak. A főváros felé az 53-as és az 54-es km között a külső sávot lezárták, a forgalmat a belsőbe terelik. Torlódás van, aki teheti, már a 61-es jelű Tatabánya-centrum kijárattól Bicskéig az 1-es főúton kerülhet! (Az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenőt is lezárták.)

Az M3-as autópályán,

- Gödöllőnél zajvédő falat építenek. Budapest felé a 29-es km-nél a külső sávot lezárták, a forgalmat a belső sávra terelik.

- Hatvan térségében, a 61-as és a 62-es km között javítják a burkolatot. Budapest felé a külső sávot lezárták.

- Budapest felé a 147-es km-nél árokba hajtott, majd felborult egy kamion. A műszaki mentés idejére a külső sávot ideiglenesen lezárják, ezért torlódás várható.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a gyáli szakaszon az elválasztó sáv növényzetét kaszálják. A belső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán átfestik az útburkolati jeleket. A Balaton felé Érd után a 22-es km-nél a külső sávot lezárták, a forgalmat a belsőbe terelik

Az M0-s autóúton az M1-es felé, a Ráckevei Duna híd után, a 22-es km-nél padkát javítanak. Mellette két sávon lehet közlekedni.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Izrael ellencsapásra készül Iránnal szemben, azonban jó esély van rá, hogy ez nem közvetlenül a perzsa állam területét veszi majd célba. Az Egyesült Államok közben nyomást gyakorol a zsidó államra, azzal a céllal, hogy ne legyen további eszkaláció. A Hamász visszadobta az összes izraeli előterjesztést a túsztárgyalások során és még nehezebben teljesíthető követeléseket fogalmazott meg. Irán bejelentette: ha Izrael támad, elsöprő és azonnali megtorlással fognak válaszolni. Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×